петак, 1. новембар 2013.

Prodaja inverter klima uredjaja

Fujitsu korporacija nudi rešenje u inverterskim klima uređajima koji će zadovoljiti sve potrebe za grejanjem uz veoma malu potrošnju energije sa nečujnim radom uređaja i inovativnu tehnologiju za zaštitu od virusa i bakterija . Inverterski uređaji Fujitsu proizvode istu količinu toplotne energije kao 5 klasične električne grejalice , uz samo 20% njihove potrošnje električne energije. Primera radi - model Fujitsu Nocria AWYZ-14LBC, radi konstantno i efikasno kako bi pružio udoban osećaj toplote čak i kada je spoljna temperatura -15 ° C.

Fujitsu inverterski kompresor reguliše svoj rad i postepeno dostiže željenu temperaturu , a zatim je održava sa smanjenim kapacitetom i minimalnim promenama . Zahvaljujući , zakrivljenom ventilatoru , nivo buke ovog uređaja tokom noćnog rada je svega 17 dB , što je gotovo nečujno pri radu .

Poboljšani sistem filtriranja postignut tehnologijom Plasme koja  garantuje potpuno čist vazduh u stanu i to bez mikroba , bakterija i virusa . Kao podatak iznosimo činjenicu  i da se preko milion ovakvih toplotnih pumpi koristi u Rusiji jer su održive , efikasne te iznenađujuće izdržljive , čak i pri ekstremno niskim temperaturama Sibirskim . A kad zima prođe , Fujitsu inverterski uređaj jednostavno je prebaciti u način rada za hlađenje .

Нема коментара:

Постави коментар