среда, 23. новембар 2011.

LG klima uredjaj A 12AHM

LG klima uredjaji

LG Art cool klima uređaj A 12AHM - prodaja, dostava, montaža i servis klima uredjaja


Ušteda energije
Antikorozivna zlatna zaštita
Bežični daljinski upravljač
Automatsko čišćenje
Automatsko prebacivanje
Automatski miran režim rada
Zdravo smanjivanje vlažnosti
Automatsko podešavanje krilaca na 4 strane
Tajmer za podešavanje uključivanja i isključivanja tokom 24h
Prirodno strujanje vazduha uz pomoć CHAOS SWING
Trostrani protok vazduha
Samodijagnostifikovanje
Brzi start JET-COOL
Ekološki freon R-410

3-DIMENZIONALNI PROTOK Zamišljen je kao umetničko delo sa novim konceptom protoka vazduha na tri strane. Omogućava brzo i ravnomerno hladjenje sa prednje kao i sa bočnih strana i čini vaš prostor ravnomerno rashladjenim.

DIGITALNA KONTROLA PROTOKA VAZDUHA
Protok vazduha u klima uredjaju može da se kontroliše da bi se obezbedio maksimalni komfor i pouzdanost. Kao i mogućnost da isključite donji otvor za vazduh da biste obezbedili potpuni komfor. 

1. slika - NORMALNO (brzo i ravnomerno) 2. slika - JET COOL (brzo i snažno) 3. slika - MIRAN REŽIM RADA (indirektno i nežno)
SUPERTANAKTehnologija povezana sa osećanjem za umetnost rezultirala je supertankim dizajnom debljine samo  129 mm.
Najtanji na svetu !!!


MODERAN I RASKOŠAN IZGLED - Njegov vrhunski dizajn dobro se uklapa u svaki deo Vašeg doma. Pogodan za prostorije kao što su sobe i kancelarije, ART COOL predstavlja prijatnu promenu u odnosu na stil klasičnih klima.
SUPER TANAK - Tehnologija povezana sa osećanjem za umetnost rezultirala je super tankim dizajnom debljine 129 mm. ( Najtanji na svetu )
PROTOK VAZDUHA NA TRI STRANE - Zamišljen kao umetničko delo sa novim konceptom strujanja vazduha na tri strane u isto vreme i brzo i ravnomerno hladjenje sa prednje kao i sa bočnih strana i čini prostor ravnomerno rashladjenim.
DIGITALNA KONTROLA PROTOKA VAZDUHA - Protok vazduha može da se kontroliše da bi se obezbedio maksimalni konfor i pouzdanost. Imate i mogućnost da isključite donji otvor za vazduh da biste obezbedili potpuni konfor.
NEO-PLAZMA SISTEM ZA PREČIŠĆAVANJE VAZDUHA - Jedinstveni Neo plazma sistem za prečišćavanje vazduha kompanije LG opremljen je sa sedam filtera u pet odvojenih faza da bi poboljšao njegovu moć čišćenja. Prilokom prolaza vazduha kroz svaki filter on uklanja finu prašinu i budj, neprijatne mirise i duvanski dim.


Нема коментара:

Постави коментар