уторак, 12. април 2011.


Zašto se odlučiti za kupovinu Prenosnog klima uređaja?


U područjima gde je toplota nepodnošljiva, svi prenosni klima uređaji mogu vam rešiti problem hlađenja snižavanjem temperature vazduhau skoro svakom prostoru, što zavisi od veličine prostora i kapacitet klima uređaja.

Ukratko o prenosnom klima uređaju?

Kao prozorski klima uređaj, prenosni klima uređaji su rashladne klime sa jednom jedinicom, ali za razliku od prozorskih klima, prenosni klima uređaji ne zahtevaju stalnu instalaciju, kao što je montiranje na unutrašnjem zidu ili kroz prozora. Prenosivi klima uređaji ne zahtevaju prozorsku ventilaciju, koja se podrazumeva pozicioniranjem fleksibilnog creva na prozoru. Ova vrste rashladnih uređaja omogućava da se kontroliše temperatura u prostorijama kao što su stanovi, kancelarije, banke ili kuće u kojima zid nije jedina opcija.

Prenosne jedinice imaju svoje tockove za prenošenje, mogu lako da se kreću iz sobe u sobu. Mnogi prenosivi klima-uređaji takođe su multi-funkcionalni i koriste se kao sušači vazduha ili za grejanje prostora. Jer prenosni klime imaju nižu temperaturu pomoću rashladnih ciklusa, to dovodi do smanjena vlažnosti vazduha i da se smanji relativna vlažnost po nivoima - da bi se utvrdilo da li živite u vlažnoj klimi.

Нема коментара:

Постави коментар